kolmapäev, 4. mai 2016

5.a ja 5.b klassi õpilaste ühistegevused

12.04. korraldasid 5.b klassi lapsevanemad kahe klassi töötoa Luunja Kultuurimajas, et arendada õpilaste koostööoskusi ja et õpitaks arvestama teistega.
Kõigepealt tutvustasid ennast nii õpilased kui täiskasvanud öeldes oma nime ja lisades ka mingi liigutuse, mida pidid teised ka tegema. Seejärel jagati kõik osalejad gruppidesse.





Ühiselt asusid 2 meeskonda sood ületama ja samal ajal pidid 2 meeskonda üle kaljude ronima.Soo ületamisel pidid kõik mahtuma lauajuppidele ja neid edasi maha panema,nii et jõuaks õigesse kohta. Kaljude ületajad tohtisid kasutada ainult teatud hulka jalgu, seetõttu pidi enamus võtma kellegi kukile.

 Järgmise tegevusena sõitsime lendava vaibaga ja jälle läks vaja meeskonnatööd, et saaks vaiba ümber pöörata.
Edasi jõudsid kõik meeskonnad lavale, kus ootas pakk spagette, natuke teipi, nööri ja plastiliini. Iga meeskond pidi ehitama võimalikult kõrge torni spagettidest ning ehitis pidi olema stabiilne. Oi seda nuputamist, sest ülesanne polnud üldse kerge.















Lõpuks said kõik ülesandega hakkama ja kellegi torn ei läinud ümber.
Märkamatult oli möödunud peaaegu 2 tundi ja oli aeg anda tagasisidet tegevustele. Kõik õpilased leidsid tegevustes ainult positiivset ja jäid veedetud ajaga väga rahule.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar